Sommar uppdatering

Sedan förra turen har en hel del hänt både i reseväg och på hemmaplan. I mars blev jag tilldelad Årets Äventyrare 2013 i Sverige för min förra långtur i Sydamerika. Fantastiskt kul att vara med i detta gäng som har tagit emot priset. Många av pristagarna har inspirerat mig genom åren där Janne Corax är den som har gjort störst intryck.

Vildmarksmässan i Stockholm där priset delades ut, bjöd på gött häng med mycket äventyrsfolk och intressanta utställare.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På Vildmarksmässan med Lars Bengtsson Stefan Pinckney och Dennis Svärd

 

På Nordic Outdoor mässan i Göteborg samma månad gjorde jag en större presentation om mitt föregående projekt.

Nordic outdoor Göteborg

Föreläsning på Nordic Outdoor mässan i Göteborg

 

I april flögs det ner till Thailand för att klättra och hitta inspiration till nya projekt. Sportklättringen där nere är bättre under lågsäsong med ett lite mer molnigt och regnigt väder, samt att temperaturen droppar lite. Ända bakslaget var att jag sträckte en muskel vid revbenen och kunde inte klättra på tio dagar närmare slutet av vistelsen.

I juni var jag iväg till Jämtland med vänner för att bland annat testa Downhill mtb i Åre. Vi gjorde även en vandring i jämtlandsfjällen till Gåsensfjällstugor och Sylarna.

20140624_165702Gänget på toppen av Gåsen 1426m, kul att även toppa lite på hemmaplan

Ett nytt projekt har fått igång min motivation till att bland annat börja löpträna. Starka ben kommer att vara nyckeln och cykeln får vila hemma denna gång. När jag vet att projektet är hållbart ekonomiskt för min del så kommer mer information om vad som är på gång.

 

Tim

 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *